Börsskoll – Dagens analyser och köpsignaler är klara | Börsen idag – 3 juni


OMXS30 fortsatte upp under tisdagen och stängde på en ny 50 dagars högstaperiod, efter att ha stigit strax över 1% under dagen. Bäst i indexet gick det för Swedbank A, som följdes tätt av H&M B. Båda steg 4%. Sämst gick det för Essity B och Atlas Copco A, som båda stängde på minus 1,3%.
I USA gick S&P500 upp 0,8%, understödd av alla 11 marknadssektorer. DOW ökade 1,1%, Nasdaq Composite steg 0,6% och Russel 2000 noterade en uppgång på 0,9%. Största vinningar sågs i cykliska sektorer, såsom energisektorn och materialsektorn, som ofta påverkas positivt av en ökning av den ekonomiska aktiviteten. Energisektorn steg 2,7%, medan materialsektorn gick upp 1,8%. Industrisektorn var också stark, med en uppgång på 1,3%.
Siffror från Visa framhöll att den amerikanska betalningsvolymen enbart minskat med 5% i maj, mot 18% i april, vilket antyder att folk har börjat spendera mer igen.

OMXS30

Vinnare och Förlorare

Andel Aktier som gick upp eller ned

Marknadsspaning för medlemmar!

Som swingtradingmedlem har du inte bara tillgång till köp- och säljsignaler, utan också våra dagliga börsspaningar där vi presenterar färska, spännande case varje dag!
Utöver detta får du även tillgång till vår dagliga kvantanalys av börsen!

Prova på en månad för endast 9 kronor!

 

Recent Posts